KAPAT
2024
KATALOG
2024
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Teknoloji ilerledikçe elimizdeki imkanları  istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. Bu işlemleri kolaylaştıran en önemli unsurlardan bir tanesi de; USB (Universal Serial Bus – Evrensel Seri Yolu) bellekler.

Promosyon Usb bellek ya da diğer adıyla flash bellek küçük tasarımlı veri deposudur diyebiliriz.CD veya DVD göre daha güvenilir ve kullanımı kolaydır.

USb bellekler günümüzde hızla gelişme göstermektedir. Hem kapasiteleriyle, hem veri aktarma hızlarıyla gerçekten büyük bir gelişim gösteriyor.

USB bellekler okulda, işyerinde, evde ve aklımıza gelebilecek her yerde hayatımızı kolaylaştırıyor.

Özellikle de teknolojik aygıtlarla birleşik çalıştırdığımızda kayıt dahil her türlü medya işlemini gerçekleştirebiliyoruz.

Ayrıca USB belleklerin boyutlarının küçülmesiyle onları daha çabuk kaybolabilen ya da kolayca çalınabilen hale geldiği için şifreleme yöntemi uygulanarak usb belleğinize şifre konulmasıyla birlikte yetkisiz erişimleri engellemiş olursunuz.

www.ipromosyon.com  sitemizde de birbirinden farklı ve özel promosyon usb flash bellek modellerini inceleyebilir, 2 gb dan 8 gb a kadar kapasitelerden seçim yapabilirsiniz.

Promosyon usb modellerinde, usb nin çeşidine göre firmanızın logosu, renkli baskı veya lazer baskı yapılabilmektedir.