KAPAT
2024
KATALOG
2024
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Promosyon’da yeni trend olan PowerBank ile , hayatımızın büyük bir kısmını kapsayan cep telefonu, ipad, notebook vb. gibi ürünleri artık dışarıdayken şarj etmek çok kolay…

Uzun ömürlü ve güvenilir olan bu cihazlar sayesinde hayatınızın büyük bir kısmı kolaylaşır. Günlük yaşamda akıllı telefon ve internet kullanımının artması, telefon şarjlarının çok çabuk bitmesine neden olmaktadır.

PowerBank’lar sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz yerde elektronik cihazınızı şarj edebilirsiniz. Seyahat ederken ve yolculuk sırasında her daim yanınızda taşıyabilirsiniz.

Dilerseniz firmaya özel ve kişiye özel baskı imkanı ile PowerBanklarınızı özelleştirebilirsiniz.

Metal PowerBanklarda isme özel lazer baskı yapılabilmektedir. Böylece kişiye özel promosyon gerçekleştirebilirsiniz.

Bazı model Promosyon PowerBank ‘larımızda ise iki adet usb girişi bulunmaktadır ve bu sayede aynı anda iki cihazını şarj edebilirsiniz.

Elektrikleriniz mi kesildi? Dert etmeyin.. Eğer ‘Golden Powerbank’ ürünümüze sahipseniz fener özelliğini kullanabilir hemde usb girişi sayesinde elektronik cihazınızı şarj edebilirsiniz. aynı zamanda led şarj göstergesi ile mevcut şarj durumunu görebilir, böylece hiç bir zaman şarjım bitti mi? diye düşünmezsiniz.

PowerBank larda telefonunuza uygun üçlü çevirici uçlar sayesinde iphone, ipad, Samsung gibi bir çok markaya uygundur. Sitemizde bulacağınız farklı model, renk, tasarımda ve şarj gücü 2600 mAh – 10000 mAh arası powerbankların yanında farklı modellerde Firmanıza özel olarak ithalat edilebilir.

Modellerimize dilerseniz anahtarlık aparatı da takılabilir.

Siz Hala PowerBank Sahibi Değilmisiniz?

Hemen sizde www.ipromosyon.com Sitemizi ziyaret ederek, kendinize uygun powerbank modelini seçin.