KAPAT
2024
KATALOG
2024
BASKI FİYATLARI
ÜCRETSİZ
KATALOG İSTE
ÖDEME
SEÇENEKLERİ
BASKI
ALTERNATİFLERİ

Günümüzde bir çok firmada çalışan kişilerin ihtiyaç duyduğu gereçlerden birisi Promosyon Ajandalardır.
Promosyon ajandalar, unutmamamız gereken önemli notları tuttuğumuz bir defter çeşididir. 
İçerisinde harita ve telefon kodları gibi yararlı bilgilerle beraber bizlere sunulan bu defter çeşitlerini hemen hemen her yerde bulabiliriz. 
Özellikle  İzmir gibi B
üyükşehirler de promosyon firmalarının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan ajandalar, farklı model seçenekleriyle firmaların göz odağı olmaktadır.
Her yılın başında o yıla ait ajandalar yaptırılır. Yeni ajandalarınızla 2014 yılındada yine müşterilerinize güzel süprizler hazırlaya bilirsiniz.
Diğer promosyon ürünlerine göre maaliyeti biraz yüksek olsada yıl içerisinde bizlere geri dönüş sağladığı için o maaliyeti pekte büyütmemek gerekiyor.
İçerisinde takvim olması notlarımızın tarihlerini unutmamamıza olanak sağlıyor. Tabi ki her ajandada takvim olmak zorunda değil bu sizlerin kullanışınıza kalmıştır. 
Sizi en iyi tanıyan kendinizden başkası değildir. Bu yüzden sizi ön plana çıkartıcak, firmanızın tanıtımını iyi bir şekilde yapacak ajandayı seçmekte sizlere kalıyor.. 

​Ajanda modelleri;
Salpa Deri Ajanda
Geri Dönüşümlü Ajanda 
Ciltli Ajanda
Pvc Kapaklı Ajanda
Sıvama Kapak Ajanda
Thermo Deri Ajanda
Deri Ajanda
Spiralli Ajanda
Mekanizmalı Ajanda
Özel Tasarımlı Ajanda
Suni Deri Ajanda
Cilt Bezi Ajanda 

 

İzmir iPromosyon her zevke uygun renk, model ve boyutta ajandaları üreten firmaların en başında geliyor. 
2014 yılında da Promosyon Ajandalarımıza yeni modeller ve tasarımlar ekleyerek sizlere harika fiyat fırsatları sunacağız.
Firmanızı en iyi şekilde tanıtmak ve müşterilerini memnun etmek isterseniz Promosyon ajandalar sizlerinde ilk tercihi olmalı..